Vore ju bra om jag kunde fortsätta att baka eget matbröd, för det är ju så mycket billigare än att köpa.

Innan dom åkte in i ugnen
Recept
Så här gör du:
Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen i det. Tillsätt olja, ägg, salt och socker. Tillsättvetemjölet, lite i taget. Arbeta degen en stund och baka ut till småbullar, eller både småbullar och baguetter, och lägg på plåt.
Sätt ugnen på 250 grader.
Låt bullarna jäsa cirka 45 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön.
Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen i det. Tillsätt olja, ägg, salt och socker. Tillsättvetemjölet, lite i taget. Arbeta degen en stund och baka ut till småbullar, eller både småbullar och baguetter, och lägg på plåt.
Sätt ugnen på 250 grader.
Låt bullarna jäsa cirka 45 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön.
Grädda dem cirka 8 minuter.
Låt frallorna svalna under bakduk.


billigare och så mycke godare! verkade enkelt, jag ska nog oxå försöka:) jag menar inte ens jag kan väl misslyckas med det där.../Emma
SvaraRaderaDu - det där såg gott ut!!!
SvaraRaderaJa emma till och med du skulle klara av att baka dom här frallorna. Lycka till =)
SvaraRaderaDet såg ju jättesmaskigt ut!!
SvaraRaderahihi..tack fastrarna =)
SvaraRadera