30 november 2009

3-månaders sprutan

Vi har nyss kommit hem från BVC..Molly har fått 3-månaders vaccinationen. Fy vad läskigt det var att se att det gjorde så ont på henne. Men efter lite mat och en stunds tröstande i mammas famn så blev hon lugn och somnade..och sover än..det tar nog på krafterna att bli stucken i båda benen.


Hon växer så det knakar fortfarande. Idag vägde hon 6640 g och var 60,7 cm lång..så hon följer sina kurvor så fint =)

I lördags var vi iväg till Bollnäs och handlade lite. Molly fick en för tidig julklapp. En sån där mobil som man hänger ovanför sängen som spelar och snurrar. Vår förhoppning är att hon ska kunna roa sig själv lite.. För nu för har hon ju börjat vara vaken lite mer på dagarna. Men hon har en liten dryg ovana att hon har ingen ro att bara ligga still när hon är vaken..det måste hända något hela tiden, så man ska helst gå omkring med henne och titta på saker hela tiden.
Men jag är inte en sån ambitiös förälder som orkar det hela dagarna. Så nu hoppas jag på att hon kan vara lite nöjd nån stund ibland med att ligga och titta på den där mobilen.
Hon var väldigt fascinerad av den när vi satte upp den i lördags iaf.


2 kommentarer:

  1. Åh, va hon växer - hon har ju helt ändrat utseende sen jag såg henne sist. Måste träffa henne........kommer nån dag.....kanske.

    SvaraRadera
  2. http://www.frigounderwear.se/ du måste kolla på det där :)

    SvaraRadera